Contacte

 

Avda. President Companys 25, 4º 2ª

08911 Badalona

 

Para ponerse en contacto conmigo y concertar una cita, puede localizarme por teléfono en:

 

+34 619.84.16.09

+34 93. 465.30.33

 

También puede enviarme un correo electrónico a:

anamaria.ruiz.garcia@gmail.com

 

Incluso reservar on-line en mi perfil de Doctoralia:

Acceder a mi calendario

Horario

Horas concertadas

Què faig i com treballo

Ofereixo atenció psicològica a qualsevol persona i simptomatologia. El rigor i la seriositat en el treball són la meva prioritat per donar el màxim benestar als meus pacients. Actuo bàsicament en dos àmbits:

  1. Com Psicoterapeuta, proporciono atenció psicològica atenent, escoltant i abordant els diferents símptomes que afecten a les persones (crisi d'angoixa, ansietat, depressions, fòbies, conflictes en les relacions tant personals com laborals i dificultat en el control dels impulsos, entre d'altres). Ho faig mitjançant psicoteràpia individual i de parella.
    S'inicia amb un procés diagnòstic, oferint així orientació i, si és necessari tractament, tant en nens com en adolescents i adults.

  2. La meva tasca institucional en el present està orientada a la intervenció a les escoles bressol, mitjançant la detecció precoç d'alteracions del comportament, valoració, seguiment i derivació cap a un tractament psicològic en cas de requerir-se, així com assessorament a l'equip educatiu i les famílies, amb entrevistes i xerrades informatives.

Si vostè pensa que pot necessitar intervenció psicològica professional, estaré encantada en ajudar-lo a superar qualsevol conflicte.
Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Ana María Ruiz García

Llamar

E-mail

Cómo llegar